Kulkurin matkassa taas!

Aikamoiseen elämään olen tipahtanut. Juuri kun odoteltiin saavamme uuteen Helsingin asuntoon avaimet tämän viikon lopulla, tiputti kulkuri mulle taas uuden ehdotuksen. ”Miten olisi jos lähdettäisiin kuukaudeksi Kööpenhaminaan”. Hä! Ai me vai? No tietenkin lähdetään!

Vaikka kuinka olisi ollut mukava alkaa asettumaan aloilleen ja suunnittelemaan elämää Helsingissä, niin täytyyhän tämmöisiin asioihin tarttua ja ehtiihän sitä sitten kuukauden päästä. Ihanaa! Olenkin kaivannut reissua Köpikseen jo pitkän aikaan. Ja olempa ottanut myös Köpiksessä asuvaan kurssikaveriinkin jo yhteyttä niin saan ”paikallista” seuraa ja vinkkejä. Kuinka kivaa!

Meilä on hieman eri aikataulut, sillä Mikko suuntaa Tanskaan jo ensi viikon keskiviikkona. Mulla on sitä seuraavalla viikolla tiistaina vielä luento, jonka jälkeen lähden minäkin matkaan. Luennon tulee pitämään meidän hyvinvointivalmentaja koulutuksen perustaja New Yorkista, joten on pakko jäädä kuuntelemaan kerta hän Suomeen asti tulee. Kuinka hurjaa, sekin!

Elämä siis hymyilee aikalailla, kokoajan ja jokapuolelta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s