Reissun pohjoisin piste – Oulu

Lähdettiin Jyväskylästä ”aikaisin” aamusta ajelemaan kohti Oulua. Oltiin Katriinan, ammattijärjestäjä kollegani, kanssa sovittu lounastreffit yhdeksi ja se tarkoitti siis sitä, että auton piti startata Jyväskylästä noin kahdeksan pintaan! Muutamalla torkutuksella päästiin pystyyn ja saatiin auto käyntiin. Matkalla Ouluun alkoi satamaan ja sitä jatkui aina Ouluun asti.

 

Pullan puolitus kahvila Bisketissa.

Pullan puolitus kahvila Bisketissa.

Katriinalta saatiin hyviä vinkkejä Oulun varalle ja niimpä me lähdettiin tutkailemaan sitä omin toimin kahvin jälkeen. Päätettiin eka suunnata kohti vuoden 2005 asuntomessu aluetta, koska tämä asunnon rakennus on pian ajankohtaista itselläkin. Asunnot oli rakennettu Oulun nousukauden aikaan ja sen oli kokoisiakin. Monet asunnoista näytti siltä, että ne olisi voineet olla 2-3 perheen asuntoja. Ei tämmöisiä meille.

Kuvankaappaus 2013-9-15 kello 19.54.58 Kuvankaappaus 2013-9-15 kello 19.54.20

Messualueelta palattuamme näimme hienon vanhan ja ränsistyneen Vaasan Valssimyllyn, jota oli pakko käydä tutkailemassa lähempää. Sitten suunnattiinkin siitä hotellille hieman lepuuttamaan. Illalla käytiin vielä tutkailemassa tarkemmin kaupungin tarjontaa sekä tietenkin syömässä. Käytiin testaamassa Katriinan vinkkaama Puistola. Nälkä lähti! Oulu näytti kyllä aivan mainiolta kaupungilta.

Mikko ottaa mittaa Oulun poliisista.

Mikko ottaa mittaa Oulun poliisista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s