Lammu

Ai että mitkä unet! Eilen ostamamme Tempur-tyynyt yhdessä Lammun rauhan kanssa antoi kyllä makoisat unet. Tästä alkaa hyvä noin viikon mittainen mökki viikko!

2013-08-10 16.45.12 2013-08-09 20.28.16

Pääsin vihdoin datailemaan sitten San Franciscon. Paluu Suomeen on vienyt kaiken ajan, milloin on pitänyt hoitaa käytännön järjestelyitä ja milloin taas ollaan nähty sukulaisia ja ystäviä.

Kaksi kuppia kahvia ja Lammun sohvankulmassa datailua. Ei nyt ihan zero-inbox, mutta melkein! Kun parempi hetki vielä koittaa, pitää taas käydä läpi tilaamia uutiskirjeitä ja kattella mikä oikeasti on järkevää ja mikä ei. Jenkeissä ollessa tuli tilailtua jos jonkinmoista kirjettä, ja muutamista en mielellään vieläkään luopuisi.

Kätkö

Kätkö

Takassa tehtiin ruokaa.

Takassa tehtiin ruokaa.

Mikko rakensi meille kohon.

Mikko rakensi meille kohon. 

Mikko teki meille takassa ruokaa ja jälkkäriksi syötiin hedelmiä. Illasta lähdettiin kalaan. Mikko pääsi hieman askartelupuuhiin, kun kohoja ei tahtonut mökiltä löytyä. Kala kuitenkin nappasi. Mulla söi kala niin vietävästi, hyvä ehti syötin saamaan veteen asti. Varmaan tuli yli 10 kalaa ihan hetkessä. Kolme niistä pääsi karkuun hyppäämällä saavista! Pääosin saalis oli ahventa, mutta valitettavasti aika alimittaista. Päästettiin ne sitten lopulta takaisin Lammunjärveen uimaan. Sai tuo miehenikin sitten aivan lopuksi oman sintin.

photo (5)

photo (6)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s