Hyvinkään asuntomessuille

Ensimmäisenä kohteenamme oli Hyvinkää ja erityisesti Hyvinkään asuntomessut. Seuraava master plan on rakentaa omakotitalo ja lähdimme etsimään Hyvinkäältä inspiraatiota. Emme odottaneet mitään ihmeellistä asuntomessuilta, mutta saimme yllättyä kuitenkin positiivisesti. Messuilla opittiin paljon uutta rakentamisesta, energiavalinnoista ja ekologisista rakentamisvaihtoehdoista. Ehkä meidän pitäisi pian aloittaa remppablogi. Tai ehkä vasta sitten, kun tontti on ostettu? Saisi edes tätä nykyistäkin blogia päiviteltyä 🙂

Oltiin ekana bussijonossa!

Oltiin ekana bussijonossa!

Kierroksen alussa, huitastiin kahvit napaan.

Kierroksen alussa, huitastiin kahvit napaan.

Hyvinkään asuntomessut eivät sisälölllisesti kyllä olleet kummoiset. Talot olivat hyvin perinteisiä ja tylsiä. Hieman mittailtiin matkalla sopivankokoisia tiloja, jotta oma suunnittelutyö olisi helpompaa. Messut oli suunniteltu mielestäni hyvin, ainakin mitä tulee bussikuljetukseen parkkipaikoilta messualueelle. Bussikuljetuksen aikana Hyvnkään kesätyöntekijät kertoivat Hyvinkään historiasta, harrastusmahdollisuuksista ja muusta kiinnostavasta. Messujen yksi tarkoitushan on saada alueelle lisää asukkaita, niin mikäs sen parempi kuin ”myydä” Hyvinkäätä potentiaalisille asukkaille.

Hyvinkään kesätyöntekijä kertoo Hyvinkäästä

Hyvinkään kesätyöntekijä kertoo Hyvinkäästä

Ulkoleluista rakennettu robotti.

Ulkoleluista rakennettu robotti.

Kimmo Schroderuksen autot

Kimmo Schroderuksen autot

 

Messujen jälkeen tankkausta masuun.

Messujen jälkeen tankkausta masuun.

Asuntomessujen ruokatarjonta oli kasvissyöjälle aika onnetonta, joten päätimme käydä keskustassa syömässä. Tutustuimme uuteen Suomen kuudenneksi suurimpaan kauppakeskus Willaan. Ennen seuraavaan kaupunkiin suuntaamista käytiin katsomassa myös Hyvinkään terveyskeskusta, joka aikoinaan on ollut hyvinvointikeskus sekä Sveitsin puistonaluetta sekä uimalaa.

Hyvinkään terveyskeskus entinen kylpylä.

Hyvinkään terveyskeskus, entinen kylpylä.

Tästä suunnattiinkin sitten kohti Mikkeliä ensimmäistä yöpaikkaa. Päivä oli ollut todella tuskaisen kuuma ja kosteusprosentit hipoi varmaan 100 %. Ihana päästä vihdoin lepäilemään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s