Dailey Method

Huh, kiitos Hannan, lihakset hytisee ja on tuskissaan. Kävin Hannan innoittamana kokeilemassa Dailey Method nimistä urheilulajia, joka yhdistää pilatesta, joogaa, balettia ja lihaskuntoa. Tunnin jälkeen tai no itseasiassa jo ensimmäisten minuuttien jälkeen rehkiminen tuntui kehossa, vaikka luulin olevani ihan kohtalaisessa kunnossa. Ymmärtääkseni laji tähtääkin kehon pieniin lihaksiin ja näin ollen tutisevat kädet ja jalat treenin aikana ei yhtään ole yllättävää. Kuulemma ihan hyvin mä vedin.

Kertatunti on aika kallis, 22 dollaria, mutta esimerkiksi kuukausipassilla voi päästä ihan järkeviin tuntihintoihin. Ei se kuukausikaan halpa ole, 200 dollaria (ja ensikertalaisille 100 dollaria). Mutta mikäli paikkaa jaksaa kuluttaa esim 3-5 kertaan viikosta niin kyllä hinta alkaa olemaan jo järkevä ja myös tuloksiakin tulee.

Kävin Dailey Methodin Mission-Castro tiloissa, jotka olivat tosi symppikset. Tilassa oli ymmärtääkseni vain yksi sali ja pienet pukuhuoneet niin miehille kuin naisillekin. Suihkutilat oli kyllä melkein spa tasoa. Tykkäsin. Eikä omaa pyyhettä, shampoita tai edes topseja tarvinnut tuoda. Mitä luksusta!

Hanna sai tästä lystistä myös kiitoksen multa, nimittäin eilen leipomaani ruisleipää. Kiitos Hanna! Ajatuksena olisi ostaa tuo kuukausipassi ensi tiistaina ja aloittaa elämässä uusi vaihe.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s