Synttäripäivä

Aamupala sänkyyn.

Aamupala sänkyyn.

Synttäriaamuna sankari sai aamupalan sänkyyn. Ja olinhan mä lahjankin keksinyt, vaikka eilen vielä kovasti kiusottelin, että haittaako kun ei lahjaa ollut. Paketista löytyi Steve Alanin vihreä reppu, sarjakuvakirja sekä liput suomalaisen nykytanssijan Raisa Punkin tanssiteokseen.

Aamupalan jälkeen lähdettin reippailemaan kaupungille. Kakkua piti saada! Päivä ehti aika pitkälle, ennenkuin päästiin ulos, joten suunnattiin jo lounaalle saman tien. Vuorossa oli Delfina Pizzeria Missionissa. Delfinassa ollaan käyty muutama vuosi takaperin ja oli kiva päästä kokeilemaan paikan tasoa tänä päivänä. Pizzerialla on hyvä maine tässä kaupungissa. Jotkut väittävät jopa parhaaksi.

Sankari odottaa pitsaa.

Sankari odottaa pitsaa.

Mulla oli lautasella broccoli pitsa, kun Mikko taas maistoi paikan Calzonea. Ruoka maistui, paikka oli tupaten täynnä, palvelu oli oikein kelpoa lounaspaikaksi. Maut pitsassa ei kuitenkaan mielestämme yltänyt Ragazzan pitsoihin, joissa on aina jotain hieman ekstraa ja vaihtelua.

Mononen & Mononen pisteyttää:

  • Ruoka 4/5
  • Palvelu 4/5
  • Hinta/Laatu 4,5/5
  • Tila 4/5 

Yhteensä 4/5

Tästä suunnattiin Craftsman & Wolvesiin kaakulle. Tämä konditoria on sisustettu hienosti, vaikkakin siellä on mielestäni sisustuksen johdosta aika huono akustiikka. Myös kahvia saa odotella  kauan. Se on silti käymisen arvoinen paikka.

Sitruuna-marenki kaakku

Sitruuna-marenki kaakku

Public pyöräkaupassa olisi ollut alennuspäivä tänään ja kovasti olisin halunnut pyörän sieltä ostaa, mutta ajatuksen tasolle jäi vaikkakin kaupassa käytiin. Sen sijaan käytiin ihmettelemässä Nordstömillä lenkkareita meille molemmille. Mitään ei ostettu, mutta ajatus jäi kyllä kytemään päähän.

Nike 3.0

Nike 3.0

Cole Haan Oxfordit Niken pohjallisilla.

Cole Haan Oxfordit Niken pohjallisilla.

Kotimatkalta löysin koivun.

Alla koivupuun!

Alla koivupuun!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s