Bonobo

Lämpötila ei laskenut yhtään eilisestä vaikka niin sääennusteet lupaili. Suunnattiin Riikan kanssa Castroon ja sieltä Missioniin. Käytiin Heat Ceramicsilla ja me saatiin aivan ihana salaattikulho sieltä Riikalta lahjaksi. Kiitos!

Heat Ceramicsin salaattikulho

Heat Ceramicsin salaattikulho

Illaksi mentiin katsomaan keskustaan Bonobon live keikkaa. Otettiin myös Jyri matkaan mukaan. Käytiin ensin syömässä ja sitten suunnattiin, pienessä kiireessä keikkapaikoille. Nooo…. olisihan sitä voinut ehkä hieman unohtaa sen Suomalaisen ajallaan olemisen. Ovet ehkä avautuivat silloin, mutta Bonobon keikkaa saatiin kyllä odotella ”tovi”. Ennen pääesiintyjää nimittäin soitti 2 lämppäriä, joista tosin toinen oli kyllä ihan hyvä, kyseessä nimittäin Erykah Badun Dj setti! Wooot! Vitsit mikä onni 🙂

Kuvankaappaus 2013-6-26 kello 17.32.50

Erykah Badu!

Erykah Badu!

Bonobon keikka oli kyllä todella hyvä ja heillä oli ihan oikeita instrumentteja lavalla. Naisvokalisti oli aika mitään sanomaton, mutta loppuvaiheesta keikkaa lavalle saapui yllätysesiintyjä, itse Badu! Vaikka keikka olikin hyvä, täytyy sanoa kyllä että ihmisten käyttäytymistä oli mielenkiintoisempaa toisinaan katsella. Semmosta pepun ketkutusta oli välillä havaittavissa että huh huh. Ruohon poltto kyllä häiritsi myös mun keskittymistä todella paljon. Erityisesti paloturvallisuussyistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s