Ihan ite

Mondrian cake

Mondrian cake

Uskaltauduin tänään ensimmäistä kertaa minglaus-iltaan ihan yksin. Kyseessä oli StrategyTNT niminen kerran kuussa pidettävä keskustelutilaisuus ja tämän iltainen aihe oli niin maukas, että oli pakko osallistua. Puhu,assa oli siis MoMa:n kattoterassilla olevan taidekakkupaikan omistaja Caitlin Freeman ja hän oil tuonut myös Mondrian kakkua maisteltavaksi.

Caitlin Freeman

Caitlin Freeman

Caitlinin tarina oli todella inspiroiva ja mielenkiintoinen ja koin sen resonoivan paljon omaan polkuuni. Hän oli taideopiskelija (valokuvaus pääaineena) ja oli erittäin viehättynyt San Franciscon modernintaiteen museosta. Kokoajan hän kuitenkin tiesi, ettei taide olisi hänen uransa, ainakaan perinteisessä muodossa. Yliopistoaikoinaan hän meni töihin konditoriaan, heräsi aamuyöstä töihin ja työvuoron jälkeen meni yliopistolle. Kondiittorin urakaan ei kuitenkaan ollut hänen unelma, vaikka leipominen viehätti paljon. Caitlin päätyi kuitenkin perustamaan Miette nimisen konditorian/karkkikaupan, joka menestyi oikein hyvin. Ura oli viemässä häntä kuitenkin uuteen suuntaan, tarkkaa tietoa ei vain ollut että minne. Näin ollen Miette myytiin ja Caitlin päätyi tekemään miehensä kahvilaan kahvileipää, kunnes keksisi mihin suuntaan olisi seuraavaksi menossa. Eräänä päivänä hänen miehelleen tuli puhelu MoMasta, joskos kattoterassille rakennettaisiin Blue Bottle Coffeen kahvila. Ja siitäkös Caitlin vasta innostui, että hän voisi tulla myös mukaan näihin neuvotteluihin. Vink vink vaan. Ja eikä aikaakaan, kun Caitlin rakenteli erilaisia taidekakkuja pienen pienessä keittiössä MoMan kattoterassin kahvilassa. Mondrian kakku on näistä varmasti kaikista tunnetuin, mutta erityisesti tarinat joita Caitlin kertoi eri kakuista sekä prosessi miten ne olivat valmistuneet olivat todella kiehtovia! Näin hienosti nivoutui Caitlinin taidekiinnostus ja kakkuinnostus yhdeksi täydelliseksi ammatiksi hänelle.

Mentiin tämän jälkeen syömään illallista Mikon ja Riikan kanssa vegaaniravintola Herbivoreen. Ruoka oli kyllä maukasta, erittäin isoja annoksia tosin. Paikka toimisi kasuaalina illallispaikkana, se oli mielestäni ennemminkin dineri kun ravintola. Hinnat olivat myös todella kohtuullisia.

Herbivore kiteytettynä:

  • Ruoka 3/5
  • Palvelu 3/5
  • Hinta/Laatu 4/5
  • Tila 3/5 

Yhteensä 3/5

Mainokset

One thought on “Ihan ite

  1. Päivitysilmoitus: MoMassa kaakuilla | Kulkurin vaimon elämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s