Hur-hur-hurom!

Voi tätä onnen päivää! Vihdoin se tapahtui. Olen koko alkuvuoden tehnyt tutkimusta, että mikä olis paras mehustin. Olinkin sitä jo ostamassa aiemmin, mutta päätin vielä maahantuojalta kysästä, että ei sattumoisin olisi uutta mallia tulossa. Uusi malli oli kuin olikin tulossa maaliskuussa, joten päätin odotella. Maaliskuu venyi huhtikuuksi ja vain yksi keittiötarvikeliike oli listannut uuden mehustimen listoilleen. Huhtikuun 16 päivä sen piti olla varastolla, mutta eipä ollut. Sitten eräänpä päivänä varastosaldot olivat päivittyneet, mutta luottokortti ei verkkokaupalle kelvannut. Kävin Sur La Tablen kaupassa kyselemässä, mutta mehustin kuulemma tulisi vasta myöhemmin liikkeisiin. Pahus..

Siinä se nyt komeilee

Siinä se nyt komeilee

Tänään se kuitenkin tapahtui. Käytiin pokkeamassa Sur La Tablessa uudestaan ja siellähän se komeili. Iiiik! Vihdoin! Pistin vetojuhtani kantamaan mehustimen kotiin. Testimehuiksi pyöräytin greippi-porkkana-inkivääri mehut. Nam.

Greippi-porkkana-inkivääri mehua

Greippi-porkkana-inkivääri mehua

Hyvää Huromin mehustimessa on se, että se on hiljainen, se on kohtuu helppo pestä ja se tekee kuivaa jätettä eli se mehustaa kaiken minkä pystyy. Uusimmassa mallissa on myös blender ominaisuus eli voi tehdä smoothieita ja aika jees juttu on tippalukko. Hurom on korealainen merkki ja vastaa Yhdysvalloissa olevaa Omega merkkiä, joka tulee siis samalta tehtaalta. Hurom on tehtaan oma merkki, jota alettiin joitain vuosia sitten myymään myös  täällä kylillä. Kun kyseessä on tehtaan oma merkki siinä on jotain ominaisuuksia, joita tilaustuotteissa ei ole. Vastaavaa Omega mehustinta ei vielä esimerkiksi ole markkinoilla. Hurom ja Omega ovat molemmat kelpo ostoksia ja puristavat vihanneksista ja hedelmistä mehun hyvin irti. Koska kyseessä on eri tyyppinen mekaniikka, mehuihin ei jää vaahtoa, joka esiintyy aika monissa halvemmissa mehustimissa. Hinta noin $430.

Mainokset

6 thoughts on “Hur-hur-hurom!

  1. Kyllä! Nyt on ollut aikaa ja koulumurheet on pois niin voi palata parempiin blogin kirjoitus rytmeihin. Vielä 8 kirjoitusta uupuu (25.4.-4.5. väliltä) mutta kyllä ne tämän viikon aikana vielä tulee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s