Puutarha ojennukseen

Mira pyysi mut mukaan puutarhakauppaan ostoksille, mikä oli todella kiva! Meillä ei nimittäin ole autoa ja maanparannusaineet takapihan pikkuruiselle puutarhapläntille on jäänyt ostamatta juuri tämän autottomuuden takia. No nyt kuitenkin päästiin matkaan. Kolme säkillistä tarttui hihaan sekä kurpitsan ja italian persilian taimet. Persilja kasvaa niin hitaasti, että ajattelin vetästä tänä kesänä varman päälle ja ostaa myös siementen lisäksi taimen, että päästään nopeammin apajille.

Illalla päästiin kuokkimishommiin. Harmiksi ei satuttu löytämään täältä meidän talosta mistään isoja lapioita, niimpä käännettiin tota maata sitten pienellä istutuslapiolla. Fiksua? No ei välttämättä, molemmilla meillä oli käsissä rakot. Mutta minkä sille mahtaa kun on niin kova into. Multa oli päässyt osista kohtaa ihan sementtimäisen kovaksi. Ehkä johtuu näistä paikallisista sateista? Tiedä häntä.

Osan siemenistä pistin kuitenkin esikasvatukseen.

Osan siemenistä pistin kuitenkin esikasvatukseen.

Nyt kuitenkin on maa käännetty, ravinteet ja kuohkeus lisätty matkaan ja siemenet perään. Tänä kesänä odotellaan satoa: Kurpitsalta, munakoisolta, tomaatilta, pavuilta, chililtä, ruusu-, parsa- ja lehtikaalilta, erilaisilta kukilta sekä yrteiltä.

Palkkioksi syötiin suklaata. Tosin joku oli haukannut siitä jo palasen.

Palkkioksi syötiin suklaata. Tosin joku oli haukannut siitä jo palasen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s