Missä Kulkurin vaimo luuraa?

Kentältä tuli kyselyä, että missä Kulkurin vaimo luuraa, kun ei ole kuulunut. No nytpä kuuluu. Viikot on hujahtaneet semmoista vauhtia, ettei oikein edes tiedä onko tapahtunut todella paljon vai vaan ei mitään. Itse olen pakertanut viimeisen kouluprojektin parissa ja olenpahan aloittanut uudestaan lenkkeilyn. Pyrkimyksenä on käydä joka arkiaamu pikku pyrähdyksellä naapuripuiston ympäri. Hyvin on toistaiseksi onnistunut. Kyllä nämä mäet tosin ottaa aika koville.

Kaksi viimeistä viikonloppua ollaan pistetty kotia kuntoon. Saatiin viime viikon torstaina Suomen muuttokuorma vihdoin perille ja sitten tilattiinkin vähän ikeasta romua: verhoja, kaappeja ja sen semmosta. Olin aiemmin päättänyt, että minimoin Ikea ostokseni täysin, mutta toistaiseksi hinta ja tyyli ei ole kohdannut muissa kaupoissa. En siis tarkoita, että tarvitsisi halpaa olla, mutta ei ole edes omaan tyyliin sopivaa kallista tullut vastaan.

Muuttokuorma tuli perille ehjänä, lukuunottamatta meidän kauniita BOL valaisimia. Ne oli ottanut merirahdissa kosteutta ja niistä oli tullut kuin kuihtuneita ilmapalloja. Onneksi pienellä askartelulla lamput ovat melkein yhtähyviä kuin uutena. Vielä yksi kuorma Ikeasta tilaukseen ja ensimmäiset Suomen kyläläiset ovatkin tervetulleita meille kylään!

Niin, kuulitte oikein. Ensimmäisiä kyläläisiä näkyvissä, ja suunnitteilla ainakin reissu viinitilalle. Miten jännää 🙂

Baker & Banker

Baker & Banker

Eilen testattiin myös Baker & Banker ravintola Pacific Heightsistä. Tilattiin leipomopuolen leipäkori ja salaattia alkupaloiksi. Pääruokana mulla simpukkaa ja selleriä ja Mikolla turskaa. Jälkkäriksi maistui vielä juustokakku ja sitruunamarenki torttu. Mononen&Mononen pistetyttää Baker & Bankerin 4/5. Ruoka oli todella hyvää ja paikkana ravintola myös mukavan intiimi. Pientä miinusta kuitenkin siitä, että menun hinta ja kuvat nettisivuilla antoi ymmärtää, että kyseessä olisi ollut jotenkin elämyksellisempikin paikka.

Mainokset

2 thoughts on “Missä Kulkurin vaimo luuraa?

  1. Kulkurin Vaimo on ollut vähän kiireinen viimeisen kouluprojektin kanssa, joka on varastanut kaikki kirjoitusresurssit. Mutta nyt on sekin rutistus tehty ja sain kyläläisiltäkin kuvia, että voin pistää tuulemaan täällä blogin puolella ja päivitellä kuulumisia viimeisen kuukauden ajalta 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s