Alamedan antiikki kirppari

Sunnuntaina meillä oli reissu tiedossa Alamedaan isolle antiikki kirppikselle. Alamedan kirppistä pidetään aina joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina ja sinne on sisäänpääsymaksu, ainankin aikaisille linnuille. Ensimmäisten tuntien aikana sisäänpääsystä pitää maksaa 10 dollari, sitten 5 ja loppuaikana sisään pääsee ilmaiseksi.

Suuntana Alameda

Suuntana Alameda

Mika ja Rosa oli niin mukavia, että ottivat meidät kyytiin ja päästiin tutustumaan tähän kirpputoriin. Matkaa kuitenkin oli sen puolisen tuntia keskustasta autolla. Julkisilla olisi mennyt vielä kauemmin. Kierreltiin toria ihmetellen ja inspiroituen. Löydettiin me lopuksi meille eteisen penkki 78 dollarilla. Jes! Ja se mahtui onneksi vielä autoonkin, kun sylissä pidettiin. Torilla oli tosi paljon kaikkea mielenkiintoista ja hienoa. Siellä oli kuitenkin hankalaa tunnistaa helmet ja feikatut tavarat. Lähinnä siis, kun ei tunne paikallista sisustustyyliä.

Löytäjä saa pitää

Löytäjä saa pitää

Sunnuntaina jännitettiin myös SuperBowlia, siis urheilua. Kuunneltiin lähinnä miten yläkertalaiset älisivät, huusivat ja tsemppasivat San Franciscon 49erseja. Voittoa ei kuitenkaan tullut.

Mainokset

2 thoughts on “Alamedan antiikki kirppari

    • Eiks vaan 🙂 Se ei vielä päässytkään eteiseen, vaan auttaa tässä keittiönpöydän ääressä. Etsitään vielä niitä täydellisiä ruokapöydän penkkejä/tuoleja nimittäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s