Dine about Town!

San Franciscossa pidetään kaksi kertaa vuodessa Dine about Town -niminen ravintolatapahtuma. Silloin ravintolat tekevät 2-3 ruokalajin menun hintaan $36.95 (lounaat $18.95). Ravintolaviikkoja pidetään tammikuussa 15.-31. sekä kesäkuussa 1.-15. Tämän vuoden tammikuun tapahtumaan ravintoloita oli listattuna peräti yli sata! Dine about Town alkoi 2001 marraskuun yhdeksännen tapahtumien johdosta. Tämän tragedian jälkeen ravintolat näkivät suuren laskun kävijäkunnassaan ja pyrkivät kehittämään tapahtuman, jolla ruokailijoita saataisiin koettamaan uusia ravintoloita sekä syömään hiljaisempina ravintolasesonkeina. Näin syntyi Dine about Town.

Me päätettiin testata San Franciscon Dine About Townia ja suunnattiin perjantai iltana Arin ja Anun kanssa Dobbs Ferryyn, Hayesin kaupunginosaan. Ilta oli kaikin puolin mukava ja oli hauska tutustua paremmin ”paikallisväestöön”. Anuun ja Ariin törmättiin yhdissä kinkereissä joulukuussa ja rohkaistuin tietenkin kysymään heitä meidän kanssa dinnerille, kun olivat niin mukavan oloinen pariskunta. Oma ihmistuntemus ei pettänyt tälläkään kertaa, sillä ilta oli todella mainio. Ainoa miinuspuoli oli ravintolan liian kova melutaso. Ruoka oli oikein hyvää, ehkä hieman isoja annoksia, mutta maukasta. Mononen & Mononen antaa 3,5/5 Dobbs Ferrylle. Miljöö ja interiööri tiputti ravintolan pisteitä.

Dinnerin jälkeen käytiin vielä vähän kävelyllä Hayesissa ja törmättiin vahingossa muutamaan mielenkiintoisen näköiseen sisustuskauppaan, missä todellakin käydään kyläilemässä mitä pikimmiten. Näytti olevan muutama todella otollinen ruokapöytävaihtoehto nimittäin!

Ari tekee muuten BetterDoctor nimistä palvelua täällä Yhdysvalloissa. BetterDoctor on semmoinen palvelu, jonka avulla voi löytää täydellisen lääkärin itselleen. Aika mainio homma muuten tämäkin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s