Rannalta toiselle

Lauantaina nautiskeltiin yhteisestä vapaapäivästä. Nukuttiin ensinnäkin pitkään ja sitten lähdettiin San Franciscon niemen itäiselle rannalle. Yritettiin löytää meille futon sänky yhdestä liikkeestä, jota kaikki tuntuivat suosittelevan. Futonien hinnat oli aivan pilvissä ja meille nää futonit ei kyllä ollut tarkoitettu. Tää paikka ei vakuuttanut meitä eikä kauppojakaan näin ollen syntynyt. Eli etsinnät jatkuu. Puksutettiin sitten bussilla itälaidalta toiselle puolelle kaupunkia, länsi rannalle. Ehdittiin juuri nähdä todella kaunis auringonlasku, kun se ehti jo kadota. Katoava luonnonvara tuo aurinko. Humps vaan ja se on pois.

Auringonlasku

Auringonlasku

Moi!

Tänne pitää tulla uudestaan vähän aiemmin 🙂

Tiesin, että lähistöllä pitäis olla yks kauppa ja yks hyvä brunssi paikka. Löydettiinkin General Store aika pian. Ihania juttuja taas täälläkin 🙂 Ollaan kyllä saatu hyviä vihjeitä hyvistä paikoista. SILLÄ, seuraava paikka oli jotain aivan tajunnan räjäyttävää.

Ruokalista nenän edessä

Ruokalista nenän edessä

Huomattiin, että General Storen vieressä oli aiemmin mainitsemani brunssi paikka ja oven edustalla parveili muutamia parejakin ja huomattiin, että paikka on just avautumassa. Mikä sattuma, meillä oli just kamala nälkä. Paikan tapana selkeestikin ei ollut ottaa puhelinvarauksia, vaan oven vieressä olevaan listaan piti kirjoittaa oma nimi ja varata pöytä sillä tavoin. Vain paikalla olevat, täydet, seurueet pääsi sisään listanmukaisessa järjestyksessä. Outerlands oli kun pieni mökki. Todella sympaattinen pieni paikka.

Kurpitsakeittoa ja salaattia

Kurpitsakeittoa ja salaattia

Nieriää ja uppomuna salaattia

Nieriää ja uppomuna salaattia

Mononen & Mononen antaa 4,5/5 Outerlandsille! Torvinen & Torvinen, me NIIN mennään tänne kun tuutte kylään 🙂

Jälkkärinä kaikkea hyvää + mustapippurimarenkia!

Jälkkärinä kaikkea hyvää + mustapippurimarenkia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s