Mission

Otin tänään taas urhoollisesti katseeni kohti ulko-ovea ja suuntasin kohti Missionin kaupunginosaa. Ensimmäinen paikka, jota lähdin metsästämään oli mulle suositeltu naistenvaate liike MILL. Reitti vei mut myös samojen omistajien miestenvaateliike Unionmaden ohi. Mill oli just eikä melkeen mulle tarkotettu kauppa! Ainoa huonopuoli tässä kaupassa oli taas hinta. Uskon silti että tästä tulee mun top 5 naistenvaate liike täällä San Franciscossa. Rekeissä roikkui hyvälaatuisia vaatteita hyvistä materiaaleista.

Kuva:

Mill-kaupan tunnelmia (Kuva: Mill)

Täältä suuntasinkin kohti Heat Ceramicsin uutta tehtaanmyymälää. Rakastuin Heatin käsintehtyihin värikkäisiin kulhoihin heti ensisilmäyksellä, kun nähtiin niitä jo marraskuussa. Sillon pistettiin laukkuun neljä kulhoa ja ne olivat itse asiassa ensimmäiset astiat uuteen kotiin. Heatiin suunnattaessa kävin piipahtamassa Bi-Ritessä hakemassa vähän juomista ja vaklaamassa kauppaa sisältäpäin. Bi-Ritesta on nimittäin tulossa meidän uusi lähikauppa maaliskuusta lähtien. I-H-A-N-A! Bi-Ritellä on myös jäätelökoju Missionin liikettä vastapäätä. Mutta sinne en uskaltanut mennä 🙂

Kulhot

Kulhot

Heatissa tutkailin hienoja laattoja myös, joita he valmistaa. Aivan mahdottoman kauniita. Olisipa ihanaa kun voisi hyödyntää niitä jossain. Sain myös heidän puuseppänsä yhteystiedot, josko me saataisiin vaikka tekijä keittiön pöydälle. Heatin yhteydessä oli myös Blue Bottlen kahvila, joka antoi mulle aika hyvää ponnistusta seuraavalle etapille!

Heat Ceramics -laatat

Heat Ceramics -laatat

Kahvia

Kahvin aika.

Keramiikkapajalta suuntasin MUJI:n kautta Mikon töihin. Ei tästä lenkistä tullutkaan kun kevyt 13 km reissu, eikä se toki vielä loppunut siihen, kun pitihän sitä vielä kotiin astikin köpsötellä. Mutta ennenkuin päästiin kotiin asti niin meillä oli illallistreffit Sampon kanssa Ragazzassa, meidän lähipitseriassa.

13 km

Sampon kanssa päästiin korkkaamaan lähipitseria ja sen tosi maukkaat ruoat. Mononen & Mononen antais tälle paikalle ainakin 4,5/5! Paikka on selkeesti tosi suosittu, mitä ollaan tässä näiden muutamien päivien aikana ehditty vaklaamaan. Sampolta (+co.) on tulossa uus iPhone ohjelma, jolla voi todella näppärästi kerätä dataa omasta liikkumisestaan. Moves on tällä hetkellä jo jenkkien AppStoressa myynnissä, mutta on se se tulossa Suomeenkin hyvin pian. Tykkään sen käyttämisestä ite, kun sitä ei tarvii laittaa ollenkaan päälle tai pois. Eihän se tietenkään mitään sykkeitä tai muita mittaa. Lähinnä sitä kuinka paljon on tullut käveltyä/juostua/pyöräiltyä per päivä.

Kiva kun täällä käy tuttuja 🙂 Kiitos Sampo illallisseurasta!

Mainokset

2 thoughts on “Mission

  1. Päivitysilmoitus: Ragazza -ravintolassa taas | Kulkurin vaimon elämää

  2. Päivitysilmoitus: Castro – Mission – Turisti helvetti | Kulkurin vaimon elämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s