1.1.2013 eka päivä!

Aamupala lattialla

Tästä se vuosi sitten lähtee käyntiin oikeasti. Herättiin uudesta kodosta auringon paisteeseen! Ihanaa. Pitkien yöunien jälkeen olikin hyvä herätä jo seiskan maissa ja ruveta valmistamaan aamiaista. Luvassa oli jugurttia uusista Heat Ceramicsin kulhoista, paistettua kananmunaa Romppasilta saaduista ”kertakäyttö”-keramiikka lautasista sekä pressokahvia teemamukeista. Kaikki paitsi Heat Ceramicsin kipot tuotiin eilen koto Suomesta lentokoneella tänne.

Aamupalan jälkeen tulikin sitten puhelinsoitto ja päädyttiin lähtemään Kaille ja Miralle Noe Valleyyn. Mikko ja Kai puuhaili työhommia, kun itse pääsin nauttimaan keittiökeskusteluista Miran ja Kain siskon Tean kanssa. No tännehän se päivä hukkui aika täysin, mutta ehdittiin me käydä hakemassa vähän Amazon tilauksia Mikon ohviisiltakin. Nyt on plakkarissa hiustenkuivain, Mikolle tukkaleikkuri, Ecoverin pesuaineita joka lähtöön, vesihanaan suodatin, DYMO ja sähköhammasharja!

Illalla näytin asunnolle vähän pesusientä ja pistettiin vielä Dysonin imuri ja roskakorit (Kain ja Miran innoittamana) tilaukseen. Täällä kierrätys hommat meneekin aivan toisella tapaa, kuin Suomessa. Muovipussit on mm. kaatiskamaa ja tölkit a pizzaboksit menee kompostiin muiden ruoanjämien kanssa. Hetki varmaan menee ennenkuin oppii uusille tavoille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s