Nyt se alkaa oikeasti!

Viimeinen ateria Suomessa 31.12.2012

Viimeinen ateria Suomessa 31.12.2012

Tänään se sitten alkoi, matka uuteen kotiin ja uusiin tuuliin. Lähdettiin uuden vuoden aattona aamuna lentokentälle. Mikko oli aiemmin joutunut siirtämään matkalippuaan ja siitä syystä päädyimme lentämään matkan eri lennoilla. Mikko Frankfurtin kautta ja minä Heatrown kautta. Finskin lähtöportilla 37 oli aikamoinen yllätys, no ensinnäkin sieltä löytyi taidetta, mutta toiseksi sieltä löytyi vanha ystävä Juuso! Juuso oli kanssa matkalla Jenkkilään ja meillä oli sama lento Heatrown kentälle. Mikä tuuri!

Kim Simonsson & Bohaglund @ gate 37

Kim Simonsson & Bo Haglund @ gate 37

Heatrown kenttä on aika iso, olin tutustunut siihen jo menomatkalla Suomeen. Tiesin siis mitä odottaa. Mutta nyt oli kone myöhässä melkein tunnin ja vaihtoaikaa British Airwaysin lennolle oli vaan 2 h eli myöhästymisen jälkeen 1 h. Heatrowlla pitää ensin mennä terminaalista 3 terminaaliin 5, tämän jälkeen turvatarkastuksen läpi ja lopuksi vielä pikku junamatka lähtöporteille. Siinä vaiheessa kun mä siirryin turvatarkastukseen, mulle sanottiin et ”nyt juokse”. Ja senhän mä tein. Aika hilkulle meni, mutta ehdin onneksi kyytiin. Lento oli aika raskas, kun matkassa oli vielä pieni loma flunssa.

San Franciscon päässä sitten odottelin laukkuani, kun mun nimeäni kuulutettiin. Alkoi vähän kuumottaa, että mitäköhän sitä on tullut tehtyä väärin. Oliko laukussa sittenkin sopimaton suklaapatukka vai mitä? No nyt ei kyse kuitenkaan ollut tästä. Ruumassa oleva laukku oli jäänyt Heatrowlle liian lyhyen vaihdon takia ja näin ollen kävelin kentältä ilman matkalaukkuani. Toimitus pitäisi tulla seuraavana päivänä. Noin tunnin päästä löysin husbandoksenikin lentokentältä ja päästiin matkustamaan kotiin. Otettiin suosiolla taksi, kun mukana oli vielä yksi iso kassi, jossa ei ollut pyöriä. Taksi maksoi tippeineen 60 dollaria. Koti ovessa meitä odotti pieni paperikassi, lahja meidän vuokra-tädiltä Pricillalta! Puketissa oli meille neljä levyä suklaata ja 25 dollarin lahjakortti Falletti-nimiseen ruokakauppaan tässä lähistöllä. Hurjaa 🙂

Terve kylmä koti! Kylmä, tyhjä ja likainen koti. Sunny California? Ei ainakaan San Francisco ja varsinkaan näin talvella. Meillä on talossa pelkät sähkölämmittimet seinissä ja ne puhkuu kuumaa, mutta varpaat jäätyy silti. Lisäksi ikkunoissa on vain yksi kerros lasia. Makuuhuoneessa odotti yksinäinen ilmapatja ja keittiössä muutamat astiat. Ruokaa ei luonnollisesti ollut. Eli seuraavaksi ruokakauppaan!

Olin odottanut, että olisin nähnyt San Franciscon raketit, mutta meillä simahdettiin tänään jo kympiltä. Tästä se uuden elämän rakennus alkaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s