7 tuntia asuntonäyttöjä

Asunnon metsästys jatkui tänään sumuisissa tunnelmissa. Taidettiin käydä kaikenkaikkiaan kuudessa näytössä, joista kaksi oli unelmia! Molemmat oli noin 100 neliön kokoisia ja vuokra oli 3100 dollarin paikkeilla. Molemmat Cole Valleystä. Laitettiin molempiin hakemukset sisään, joista toiseen meillä on selkeästi paremmat mahdollisuudet. Sormet siis ristiin. Tää kyseinen yläkerran asunto olis ollut selvä homma, ellei paikalle olisi sattunut yksi katsoja vielä, joka ehti antaa hakemuspaketin asunnonnäyttäjälle ennen meitä. Pistettiin vielä kaupanpäälliseks vähän kovempi vuokratarjous, katsotaan auttaako se.


Kuva: Ruokailutila


Kuva: Olohuone


Kuva: WC


Kuva: Keittiö


Kuva: Mikko ja eka shekki

Käytiin katsomassa myös Noe Valleystä muutamaa asuntoa, mutta ne ei oikein sytyttänyt. Lukuunottamatta tätä yläkerran asuntoa josta todella paljon tykättiin, näissä kaikissa muissa asunnoissa oli omat pyykkikoneet ja kuivurit, joka olisi kyllä aika moinen boonus täällä. Kaikissa taloyhtiöissäkään ei välttämättä ole yhteistä pesutupaa.

Meidän vaatetus saa edelleen kehuja tääläpäin maailmaa. Eräs vietnamilainen tyttö, joka vuokrasi asuntoaan Noe Valleyssä oli ihan kikseissä meistä ja luuli, että me ollaan jonkin sortin taiteilijoita. Niijuu ja päästiin tänään käymään vihdoinkin Whole Foodsissa, tuossa kasvissyöjän paratiisissa. AH! Tätä olen odottanut jo monta päivää.


Kuva: Kenkiin tuijottelija

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s