Farmers Market

Käytiin tänään lauantaina ennen asuntonäyttöjä lähi Farmers Marketilla Ferry Plazalla. Se on samaisen kauppahaliin ympärillä, missä eilen käytiin juomassa kelvolliset kahvit Blue Bottlessa. Farmers Market on kuulemma jokaisena lauantaina paikan päällä ja pienemmässä muodossa aina tiistaisin. Mahtavaa!

Tori oli täynnä kaikkea ihanuuksia ja outouksia, tuntemattomia vihanneksia ja hedelmiä. Maistiaisista huomasi heti että ruoka oli kypsynyt auringon alla eikä keinovaloissa. AAAH! Tänne siis uudestaan.

Mitä tulee kahviin, Blue Bottle on selkeästi tän kaupungin jonotuspaikka numero yksi. Markettipäivän aikana he olivat laajentaneet putiikkeja sisätilan pisteen lisäksi kahdella ylimääräisellä ulos. Ja silti ihmiset jonottivat; pitkään.

Garderoobini tänään oli SAMUJI painotteinen. Ihana oranssin paahdettu hamonen, sitruunankeltainen neule ja tummansininen huivi oli päässyt ylleni markettikierrokselle eikä se jäänyt muilta huomaamatta. Perääni huudeltiin jopa! Näytin kuulemma englantilaiselta elegantilta naiselta! Olisimpa muistanut ottaa kuvan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s