Asuntoa mä metsästän

Tavattiin tänään ensimmäistä kertaa meidän asunto-agentti Robbie. Robbie on todella sympaattinen täti, semmonen äiti hahmo. Thanksgiving viikonlopun takia täällä ei oikein ollut asuntoja näytillä lauantaille, mutta Robbie halus päästä meidän kanssa eteenpäin muuttoprosessissa ja oppia tuntemaan myös paremmin meidän tyyliä. Siksi lähdettiin jo tänään metsälle.

Käytiin Robbien kanssa meidän ennakkosuosikki alueella eli Cole Valleyssä, joka on lähellä Golden Gate Parkkia. Golden Gate Park on vähän niinkun Ullanlinnan puisto, mutta ainakin neljä kertaa isompi. Viimeksi, kun oltiin San Franciscossa, niin me asuttiin jotakuinkin noilla main, ja tykättiin paljon. Erityisesti siitä puiston läheisyydestä. Cole Valleyssä oli kaks asuntoa joita Robbie meille näytti.

Toinen oli yläkerran asunto isolla terassilla ja puulattiolla. Se oli oikein mainio, mutta pohjaratkasu ei oikein ollut toimiva. Terde olis kyllä maistunut, ainakin mulle. Toinen taas oli oikeastaan yksiö, vaikka siinä olikin kaksi huonetta. Liian pimeä meidän makuun.

Sen jälkeen käytiin viereisessä kaupunginosassa, katsomassa asuntoa. Vuorostaan aivan liian iso meille. Kaksi makuuhuonetta, keittiö ja olohuone, jonne sofabed ei kuitenkaan olisi mahtunut. Ehdittiin vielä piipahtamaan muutaman asunnon kautta ja tutustumassa eri naapurustoon rannassa. Molemmat oli potentiaalisia. Ainakin layout alkoi tuntua järkevämmältä. Toinen niistä oli, kuin olisi astunut linnaan, vähän liian mummomainen; näkymä merelle ja Golden Gatelle. Toinen taas oli asunto ilman luonnetta + ensimmäinen kokolattiomatolla, YÖK! Keittiö oli kyllä todella jees ja oma viinikaappikin olis löytynyt, vaikka en kyllä tiedä mitä me siellä oltais säilytetty.

Opittiin Robbielta, asuntomarkkinoiden ollessa näin tiukilla kun ne nyt ovat, että kun se oikea asunto löytyy, pitää muistaa käyttää ylisanoja. ”Oh, Honey! I just love this! Don’t you love this honey?! We have to have this!”. Tätä siis treenataan sitten illalla.

Tänään saatiin kanssa muita asioita Robbien kanssa eteenpäin. Pankkitili on avattu ja väliaikainen paikallinen prepaid puhelin hommattu. Tai no Mikolle hankittiin ainaskin. Hommat siis etenee.

KuvaKuva: MACK the pony. A legendary Wells Fargo pony. Tervetuliaislahja pankilta. ”Oon aina halunnut tämmösen!” not.

Huomenna sunnuntaina mennään katsomaan meidän tulevaa asuntoa. Tai no, ainakin toivottaisiin sen olevan se ”oikea”. Robbie ylipuhui sen jo meille valmiiksi. Sekin asunto löytyy Cole Valleystä ja oli ylimmän kerroksen asunto auringon paisteella ja avarilla ikkunoilla. Kyllä meillä on huomiseksi muitakin asuntonäyttöjä varattuna. Tsempit siis päälle siellä kotosuomessa, että onnistuis!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s