Elämäni ensimmäinen Thanksgiving

Päästiin nauttimaan heti alkumetreillä Amerikkalaisista juhlapyhistä. Thanksgiving on ymmärtääkseni Yhdysvalloissa yhtäsuuri ellei suurempi juhla, kuin meillä Joulu. Ihmiset ottavat usein vapaapäiviä pyhien ympärille ja silloin koko perhe/suku kokoontuu yhteen syömään kalkkunaa ja muita Thanksgiving herkkuja.


Kuva: Kurpitsapiirakkaa

Oltiin etuoikeutettuja, kun päästiin heti juhlistamaan Thanksgivingiä Kain ja Miran kotiin Noe Valleyhin. Nautittiin pöydän antimista ja juteltiin ensimmäisten päivien tuntemuksesta ja muuttoprosessista. Oli kiva päästä nauttimaan oikeasta kodista tämän meidän kerrostalo asunnon sijaan. Aki (Mikon työkaveri) oli myös meidän kanssa viettämässä pyhiä Kain ja Miran luona. Jännää kun joutuu tälleen vieraassa kulttuurissa opettelemaan ihan uusia tapoja ja juhlapyhiä. Mieltä avartavaa 🙂


Kuva: Aki, Kai ja Mira

Päivällisen jälkeen käytiin tutustumassa Noe Valleyn naapurustoon. Alue vaikutti kyllä todella mukavalta; mahdolliselta paikalta jopa meille. Saas nähdä minne Robbie (meidän asuntoagentti) meidät vie lauantaina katsomaan asuntoja.


Kuva: Tuleva asunto kenties?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s