Ensimmäisen päivän tunnelmia

Ensimmäisen päivän tunnelmat on olleet aika väsyneitä. Olen tekemässä tosiaan opinnäytetyötäni parityönä ja viimeiset viikot ovat käsillä. Ihan ei vielä ensimmäisenä päivänä päässyt hommiin käsiksi toivomalla otteella. Eli siis toisin sanoen väsyttää.

Mikko lähti jo töihin ja minä jäin tänne väliaikais kotiin (muka) tekemään hommia. Kyllä sitä sitten kaupassakin ehti käymään ja sain hommattua päivän aikana jo ensimmäisen kanta-asiakaskorttinikin. Ju-huu!

Jokainen purkki näyttää kaupassa niin erilaiselta. Tuntuu, että joutuu syynäämään jokaisen purkin sisälmykset läpi monesti ennenkuin uskaltaa ostaa. Kauppareissuun menee helposti tunti. Tuo meidän lähimarkettikaan ei ole mikään luomuruoan kehto. Täytyy siis olla tarkkana kuin porkkana ja toivoa, että saataisiin Whole Foods meidän naapurustoon, kun löydetään oma koti täältä.


”Maistuis varmaan sullekin?”

Erikoisinta tässä hommassa on se, että vaikka tätä koko muuttoa ei ole ihan vielä täysin käsittänytkään, niin silti huomaa katsovansa asioita todella eri vinkkelistä. Just esim. ruokakauppa, veden paine suihkussa, vessanpöntöt, liikenne ja kaikki muukin tuntuu semmoisilta, että niihin kiinnittää aivan toisella tavalla  huomiota kun esimerkiksi lomalla. Nyt niihin on vain pakko tottua, niistä tulee ns. ”lopullisia”.


”Terkkuja väsyneiltä muuttajilta!”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s